Imprimir

RECLAMACION O CONCELLO

el . Publicado en Xestións

Nesta semana presentouse unha reclamcion o Concello de Vigo sobre a sua intencion de construir un aparcadoiro en superficie na entre os edificios de Veciñas de Vigo e Monte Alba.

O aviso consistia principalmente en que nos opoñiamos a que se  utilicen espazos destinados a zoas verdes para outro uso que non fose o que esta reflexado no plan parcial de Navia.

Atendida esta peticion, o Concello rexeita esta posivilidade e se compromente a que en todas as actuacions se cumplira o reflexado no plan aprobado anos atras.Isto tera como consecuencias que se van rematar as entradas e saidas de coches por riba de algunha rotonda

Por outra banda  seguimos a espera da presentacion do proxecto polo que se van a rexir as actuacions que se fagan nos proximos meses aind que si nos adiantaron que tentaran de incluir nas zoas que asi o permitan instalacion deportivas de uso libre similares a que xa consegimos que fixeran na zoa da Devesa.